Over ons
Over ons

VOORSTELLEN

Muijs Seafood is een snelgroeiende, dynamische visgroothandel gevestigd in het vissersdorp Bunschoten-Spakenburg. Wij zijn een familiebedrijf waarin persoonlijk contact, service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. De directie, Theo en Wim Muijs, hebben in de loop der jaren een schat aan ervaring opgebouwd. U kent ze misschien nog van Gebr. Muys. Dagelijks houden zij de veilingen in Nederland en de rest van Europa in de gaten. Dit om u van een ruim assortiment aan verse zeevisproducten te voorzien tegen scherpe prijzen.

Ruim assortiment verse & diepvries vis
Gekweekte vis kopen wij direct in bij de bron om u een zo vers mogelijk product aan te bieden. Door de samenwerking met Dayseaday uit Urk kunnen wij niet alleen een ruim assortiment verse vissoorten aanbieden, maar ook een breed scala aan diepvries visproducten. Enkele van de bekende soorten: Alaska pollackfilets, heekfilets, pangasiusfilets, tilapiafilets, inktvis, blacktiger garnalen en meer.

Historie Muijs Seafood
Het bedrijf is in 2004 opgericht door Rutger Kooij. Nadat Rutger in 2016 emigreerde naar Canada, is in 2017 de handelsnaam Rutger Kooij Zeevis B.V. gewijzigd naar Muijs Seafood B.V. De huidige directie komt uit een echte vishandelaars familie. Theo en Wim Muijs zijn alweer de vierde generatie die het verhandelen van vis als hun passie zien.